tiistai 28. elokuuta 2018

Aluekerhon VIREPÄIVÄ la 27.10 !

Hei paimensukuisväki!

Tervetuloa lauantaina 27.10 klo 11.00 Raisioon Vanton koirankoulutushallille kuuntelemaan VIREluentoa!Onko koirallasi vaikeuksia rentoutua muiden koirien läheisyydessä? Tai nouseeko koirasi into haukuksi jos odotatte vuoroanne treenikentän laidalla? Kyse on tällöin koiran vireen hallinnasta.
Koiran viretila voi olla liian matala tai se voi nousta liian korkeaksi. Vireellä on merkitystä niin arkisissa tilanteissa kuin harrastuksissakin, se vaikuttaa esimerkiksi koiran oppimiseen ja keskittymiskykyyn.

Kouluttaja Tiina Kuusisto
Vireluennon meille vetää Tiina Kuusisto. Tiina kouluttaa positiivisin koulutusmetodein koiralähtöisesti. Hänelle on erityisen tärkeää koiran hyvinvointi koulutustilanteissa. Tiinaa kuvaillaan iloiseksi ja kannustavaksi kouluttajaksi, joka löytää jokaisesta koirakosta potentiaalia. Tiina kilpailee bordercolliensa Jaimen kanssa tokon EVL-luokassa (V-S piirM v. 2015, 2016, 2017 SM-finalisti v. 2014 ja 2016) sekä pk-haussa. Tiina on perehtynyt koirien ongelmakäyttäytymisiin sekä stereotyyppisiin käyttäytymismalleihin kouluttaessaan kodinvaihtajana hänelle tullutta bordercollie Helinää.

Luennon sisältö
Tiina kuvaa luennon sisältöä seuraavasti: Koulutuspäivän teemana on onnistuneen treenihetken luominen ja toteuttaminen. Päivä alkaa kahden tunnin luennolla, jossa käsitellään vireenhallinnan näkökulmasta vahvisteiden vaikutuksia sekä harjoittelun suunnittelua kokonaisuudesta aina pieniin yksityiskohtiin. Käsiteltävinä teemoina mm. treenikuplamallin hyödyntäminen, virheisiin reagoimistavat positiivisen vahvistamisen ideologiaan perustuen sekä koiran valinnanmahdollisuuden sekä omaehtoisuuden hyödyntäminen treenitilanteessa.

Luentopäivään voi ilmoittautua koirakkopaikalle tai kuuntelupaikalle:
Koirakkopaikalle mahtuu 5 koirakkoa. Luento kestää n 2 tuntia, jonka jälkeen Tiina vetää koirille aiheeseen liittyvät treenit.
Kaiken kaikkiaan päivä kestää 2,5 tuntia = luento ja treenit.
Tämän jälkeen meillä on halutessamme mahdollisuus vaikka lähteä pienelle lenkille Vanton ympäristöön.

Ilmoittaudu meiliosoitteeseen terhinp@live.com tai Facebookissa tämän ilmoituksen alle.
Kerro ilmoittautumisessa

  • ketkä teiltä tulevat (nimi ja henkilömäärä)
  • osallistutko kuuntelu- vai koirakkopaikalle
  • koirasi virallinen nimi, vaikka et osallistuisikaan koiran kanssa
Hinta:
Paimensukuisen Lapinkoiran Seura tarjoaa tapahtuman aluekerholle. Tapahtumalle tulee ihan nimellinen hinta, jotta voimme hankkia kahvit ja pullat itsellemme, vahvistamme hinnan kun osallistujien lukumäärä on selvillä.

Tervetuloa =) 

Ei kommentteja: