sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Katselmus 2017 - ilmoittautuminen avattu

Katselmus 2017 järjestetään Liedon Zoolandiassa 22.-23.4.2017 ja järjestelyistä vastaa Lounais-Suomen ja Pirkanmaan aluekerhot yhteisvoimin.

Katselmukseen ilmoittautuminen on nyt avattu.
Löydät lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet Paimensukuisen Lapinkoiran Seuran sivulta:
http://paimensukuinen.fi/wpress/toiminta/katselmus/

Ja suoralinkki sähköiseen ilmoittautumislomakkeeseen löytyy tästä:
http://www.verkkoviestin.fi/lapinkoirat/

Avustajia kaivataan
Katselmukseen kaivataan edelleen talkootyöläisinä kehäavustajia (huolehtimaan koirat oikeassa järjestyksessä kehään), kehäsihteereitä (kirjaamaan tuomarin kommentit arvostelulomakkeelle) ja erilaisiin asiakaspalvelutöihin (ilmoittautumispisteelle yms).
Lisäksi tarvitaan apukäsiä katselmusta edeltävänä perjantai-iltana pystytyshommiin ja sunnuntaina katselmuksen päätteeksi purkuhommiin.

Jos sinulla olisi mahdollisuus antaa aikaasi katselmustapahtuman järjestelytöihin, vaikka vain vähänkin, niin laita sähköpostia joko terhinp (at) gmail.com tai katselmustoimikunnan vetäjälle Tuulikki Heikkilälle tuheikkila (at)gmail.com ja kerro, koska sinulle sopisi osallistua takootyövuoroihin.

Myös arpajaisvoittoja ja kehäpalkintoja kerätään edelleen. Jos sinulla on tavaraa lahjoitettavaksi, niin ole yhteydessä Eveen, meiliosoite tassuttelijat (at) hotmail.com.


Eikös olekin kiva juttu, kun Katselmus on nyt näin lähellä meitä, eikä tarvitse matkustaa päästäkseen perille. Tehdään tästä siitä syystä oikein onnistunut tapahtuma - yhdessä!

Hyvää talven jatkoa kaikille paimensukuisille!


Ei kommentteja: