perjantai 14. helmikuuta 2014

Ohituskurssi maaliskuussa

Tule mukaan harjoittelemaan ohitustilanteita aluekerhon ohituskurssille!

Tällä kurssilla paimensukuiskoirakot saavat neuvoja ja harjoitusta ohitustilanteisiin kontrolloidussa ympäristössä. Harjoitteleminen on helpompaa, kun ohitettavillakin koirakoilla on sama päämäärä, rento ohitus. Kun kurssilla löytää itselle ja koiralle hyvän tavan selvitä ohitustilanteista, on helpompaa soveltaa taitoa ja tekniikkaa myös kotikonnuilla vastaan tulevien koirien ohittamiseen. 
Kurssin vetää Kirsi Saarinen ja kurssi on maksuton.

Kurssi-illat: 20.3 torstai ja 25.3 tiistai, alkaen klo 18.30 (voit toki myös osallistua vain toiseen ohjattuun kurssi-iltaan, jos sinulla on este toisena iltana).
Paikka: Hovirinnan ranta, Uimarannantie 62, Kaarina. Linkki karttaan, klick.
Ilmoita tulostasi meilillä lounaissuomen.paimensukuiset @ gmail.com (jätä välilyönnit pois) taikka Facebookissa aluekerhon sivulla.

Ja Muista: Varaa mukaan reilusti koiran extraherkkunameja ja lisäksi vaikka lempilelukin, jos tiedät sen toimivan koirallesi hyvänä palkkana.

Ohjattujen kurssien jälkeen koirakot voivat halutessaan jatkaa harjoittelua omatoimisesti ns ohitusrinkinä kokoontuen yhteen sopiminaan ajankohtina harjoittelemaan ja vahvistamaan ohituskäytöstä -  harjoitushan tekee mestarin =)

Ei kommentteja: