torstai 9. tammikuuta 2014

Päiväkahvit ja Kimppalenkki 2.2.2014

Tervetuloa 2.2. sunnuntaina klo 11.30 Paimensukuisten Päiväkaffeille!
Tarkoitus on tutustua toisiimme, nyt kun alueelle on muuttanut paljon uusia paimensukuisia. Samalla voimme kahvin ääressä suunnitella mitä kaikkea kivaa haluaisimme tämän vuoden aikana tehdä :)
Voimme suunnitella päivämääriä ja kohteita yhteisille kimppalenkeille ja kuulla ehdotuksia toivotuista kursseista ja muuta vastaavaa. 
Päiväkahvien paikkana on Raision ABC-asema, Piilipuunkatu 2, Raisio (jokainen maksaa itse kahvinsa ja syömisensä, koirat odottavat kahvin ajan autossa). Tässä linkki Raision ABC-aseman nettisivulle ja tässä vielä linkki suoraan karttakuvaan
Päiväkahvien jälkeen on mahdollisuus osallistua kimppalenkille Maskun Rivieran maastoon (linkki) jonne on matkaa ABC-asemalta pari kilometriä. Linkki myös karttakuvaan (Raumantie 613).
Ja huom, lenkin pituus on n neljä kilometriä, joten nuoremmatkin koirat jaksavat sen kävellä.
Kaikki uudet ja vanhat Lounais-Suomen paimensukuiset ovat erittäin tervetulleita!
Jotta voimme hieman arvioida paikalle saapuvien määrää, niin laitatteko viestiä Evelle osoitteeseen tassuttelijat(at)hotmail.com (vaihda @ merkkien (at) tilalle),
taikka voit ilmottautua myös Facebook-ryhmässä tätä uutista koskevassa ketjussa (Lounais-Suomen Paimensukuiset Lapinkoirat- ryhmä).
Tervetuloa joukolla mukaan! :)

Ei kommentteja: