maanantai 21. lokakuuta 2013

Leiki & Pelaa - koulutuspäivä 6.12.2013

Lounais-Suomen aluekerho järjestää Leiki & Pelaa- koulutuspäivän itsenäisyyspäivänä 6.12. klo 11-15.  Vierailevana kouluttajana Jirka Vierimaa. 
Leiki & Pelaa -koulutuspäivä on käytännönläheinen tapa tutustua omaan koiraan koulutuspelien ja leikin avulla. Vaikka kyse olisikin hauskanpidosta, pystyt samalla opettamaan koirallesi uusia asioita. Harjoittelemme koulutuspäivän aikana myös rauhoittumisen tärkeää taitoa. Katso lisätietoja kurssista: LINKKI Kouluttajan sivulle . Kurssin sisältöön voit vaikuttaa, esitä toiveesi säköpostilla!

Tälle kurssille kannattaa tulla kauempaakin!

Hinta määräytyy osallistujamäärän mukaan. Minimi on 6 koirakkoa ja maksimi 8. Hinta kuudella osallistujalla on 50e ja 8:lla 37,50. Kurssi maksetaan aluekerhon Tytti Saloselle ja Tytti tilittää summan kouluttajalle.  Mukaan saa tulla koko perheen voimin ja vaikka useammalla koiralla. 
Koulutus pidetään Ruissalon kansanpuistossa, Kansanpuistontien päässä olevalla parkkipaikka-alueella. Etusija kurssille on paimensukuisilla lapinkoirilla, mutta muutkin ovat tervetulleita, jos tilaa jää.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 24.11. Tytille sähköpostiin, katso yhteystiedot oikeasta alareunasta.

Kurssi täynnä! :)

Ei kommentteja: